OWK speelt een goede en spannende wedstrijd tegen de koploper

OOSTWOLD/LEEK – De Cinx-formatie uit Oostwold kreeg afgelopen weekend de koploper uit de overgangsklasse Unitas/Perspectief op bezoek. Twee keer eerder stond deze ontmoeting op het programma, weliswaar op het veld, maar beide werden gewonnen door OWK.

Met deze wedstrijden nog in het achterhoofd begon OWK voortvarend aan de wedstrijd. Tot een stand van 6-6 was de wedstrijd in evenwicht. Daarna kon OWK mede dankzij een goede verdedigende druk en goed uitgespeelde aanvallen een gaatje creëren. Dit resulteerde in een verdiende 12-9 ruststand.

In plaats van met dit goede spel gelijk door te drukken in de tweede helft, liet Unitas zien dat ze terechte koploper zijn in deze competitie en wisten ze binnen een paar minuten terug te komen en zelf op een kleine voorsprong te komen. Hierna kwam er wederom een fase van stuivertje wisselen. Echter wist Unitas in deze fase toch steeds aan de goede kant van de score te blijven en waren ze op de beslissende momenten doeltreffender dan de ploeg uit Oostwold. De wedstrijd eindigde met een ietwat teleurstellende 24-26 eindstand.

Ook volgend weekend speelt de selectie van OWK een thuiswedstrijd. Wit-Blauw/Green Organics uit Kampen komt op bezoek. OWK staat op plek 5 en heeft maar 1 puntje meer dan Wit-Blauw dat op plek 6 staat. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, dus zorg dat u erbij bent! Zaterdagavond 1 februari, 20:20 uur in de Rodenburghal in Leek.

Back to top button