Leek Cup op sportpark Rodenburg gaat niet door

LEEK – Op Woensdagmiddag 23 Oktober wordt de eerste editie van de Leek Cup gespeeld op sportpark Rodenburg. Om 16:00 uur ( direct na de TLC voetbaldag ) zal het fluitsignaal gegeven worden voor de aftrap van de wedstrijd om de Leek Cup tussen vv TLC D1 en VEV’67 D1.

Het idee voor het spelen van deze eerste editie van de Leek Cup is ontstaan bij de trainers van TLC D1 en VEV D1. Al een aantal jaren worden er oefenwedstrijden / competitiewedstrijden en toernooien tegen elkaar gespeeld en altijd zijn het enorm leuke wedstrijden waarbij de ene keer TLC als winnaar van het veld komt en de andere keer VEV de baas is. Afgelopen seizoen was de kampioensstrijd tussen deze twee teams een waar spektakel.

De wedstrijden staan altijd garant voor een sportief en respectvol duel waarbij beide teams laten zien hoe jeugdvoetbal hoort te zijn :  Leren / Plezier / Respect en Sportiviteit.

De trainers en spelers kijken uit naar deze wedstrijd.

UPDATE: De wedstrijd gaat helaas niet door ivm onvolledige teams door de herfstvakantie. Nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk!

Back to top button