De jasjes gaan uit tijdens de Streekproductenmarkt Nienoord

LEEK – Bezoek zaterdag 1 februari op Landgoedboerderij Oosterheerdt de Streekproductenmarkt en zie hoe de eerste schapen worden geschoren.

De eerste streekmarkt van dit jaar op het Landgoed begint wel bijzonder. In de stal van boerderij Oosterheerdt kunt u bekijken hoe de schapen worden geschoren. Dit wordt gedaan door een echte schaapscheerder en kunt u meemaken hoe snel en vakkundig een schaap zijn jasje wordt uitgetrokken. Misschien vindt u dit wat vroeg, maar het is lekker warm in de stal en de vacht van een schaap is dik. Voordat de schapen het te warm krijgen, worden ze heel blij dat hun jasjes uit worden getrokken.

Als u op de markt rond kijkt, komt u zeer interessante en lekkere producten tegen. Bij NATUURLIJK AFKE  zijn er ook deze maand weer seizoenssmaken te vinden: sinaasappelmarmelade,  cranberryjam met sinaasappel en kruidnagel, en heerlijke kweeperenjams. Ook in 2020 is DE POFFERTERY weer present met haar heerlijke jammetjes met vooral weinig suiker en bijzondere smaken. Ook heeft ze haar sieraden van nespressocupjes weer bij zich. HET LEKKERE WINKELTJE neemt snert en diverse worst soorten mee, dit alles in eigen keuken gemaakt en vergeet vooral de lekkere verse eieren niet voor een oergezellig ontbijt.

Tijdens dat u op de markt rond loopt, hoort u leuke muziek om de markt nog sfeervoller te maken als dat het al is.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op de Streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Kom daarom ook naar de markt zaterdag 1 februari, tussen 10u00 en 16u00 op Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek, voor een gegarandeerd goed begin van uw weekend.

   
Back to top button