Studenten Alfa-college houden lezing bij DigiPlein Westerkwartier

LEEK – Op vrijdagmorgen 7 februari houden studenten van het Alfa-college een lezing bij DigiPlein Westerkwartier met als thema ‘DigiPlein en technologie, goed voor uw brein’.

De studenten laten je kennismaken met verschillende informatieve apps en websites die kunnen ondersteunen bij het ouder worden, zoals: ‘Moet ik naar de dokter’; ‘Train your Brain’; ‘Thuis afgehaald’ en de FK-app met informatie over medicatie. Start 9.30 uur.

’s Middags is er in De Schutse weer een Inloopmiddag van 13.30-16.00 uur. Deskundige vrijwilligers helpen met kleine computerproblemen of geven advies. Denk hierbij aan internetten, e-mailen, tekstverwerken, fotobewerken, het maken van fotoalbums of het gebruik van apps. Het is handig om de eigen tablet, laptop of smartphone mee te nemen als zich daar een specifiek probleem op voordoet, een instelling moet worden veranderd, of een programma moet worden gedownload.

Belangstellenden zijn van harte welkom in Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32, Leek.

Back to top button