Prijzen voor Adonis Sportacrobatiek Leek tijdens twaalfde editie van de Valentijnscup

OOSTERWOLDE/LEEK – Afgelopen weekend werd de twaalfde editie van de Valentijnscup gehouden in de sporthal De Boekhorst in Oosterwolde. In totaal deden er 240 (combi)teams mee en ook Adonis Sportacrobatiek Leek was van de partij. Alle teams hebben genoten, geschitterd, wedstrijdervaring opgedaan en mooie herinneringen gemaakt.

Er zijn ook medailles gewonnen. Het duo Anna Snijder en Feline Bandringa behaalde brons bij de E-senioren. Het trio Eden Timmerman, Yvette Delivacq en Cynthia Zwama kreeg het zilver omgehangen bij de E-jeugd. Het hoogste podium bij de D-jeugd mocht door het mixpaar Lizz Stoker en Kaj Gerbrandy worden betreden.

Mooie resultaten voor alle teams en een goede voorbereiding op de provinciale kampioenschappen die op het programma staan voor 7 maart a.s.

Back to top button