Cleanteam De Zijlen van start!!

LEEK – Cliënten van De Zijlen gaan de gemeente Leek helpen met het opruimen van zwerfvuil. De groep mensen met een verstandelijke beperking gaat vanuit hun winkel Twinkel aan de slag in het centrum van Leek.

Indachtig hun missie ‘Betekenis boven beperking’ heeft De Zijlen de herinrichting van het centrum aangegrepen om de gemeente een ‘cleanteam’ aan te bieden. Het cleanteam gaat als onderdeel van hun dagbesteding een deel van het centrum schoonhouden. De benodigde gereedschappen en veiligheidshesjes stellen de gemeente beschikbaar. Het dagbestedingsproject van De Zijlen is al succesvol gebleken in de gemeente Zuidhorn. De Zijlen wil graag dat ieder mens met een verstandelijke beperking, net als ieder ander, kan deelnemen aan de samenleving. Het nieuwe cleanteam in Leek past hier heel goed bij. Daarom heeft De Zijlen dit project beloond met een bedrag van 500 euro voor de uitvoering.

   .
Back to top button