Verkoop van abonnementen Familiepark Nienoord 2020 van start

LEEK – Met een abonnement voor Familiepark Nienoord geniet je van een heel seizoen onbeperkt speelplezier. Spelen in de grote speeltuin, dieren knuffelen, uit je dak gaan in de overdekte apenkooi, het ritje met de trein en op expeditie. Volop speelplezier in één van de leukste uitjes van Groningen. 

De voorverkoop van abonnementen is van start gegaan. Extra leuk is dat je met je abonnement kunt genieten van hele leuke voordelen. Eén van deze extra’s welke je krijgt bij aanschaf van een abonnement is toegang tot alle evenementen en themadagen in seizoen 2020. Daarnaast krijg je flinke korting op de toegangsprijs van andere leuke uitjes. Zelfs tot 50% bij o.a. Wildlands, Slagharen, Aquazoo en Julianatoren.

Als abonnementhouder parkeer je gratis je auto, kun je een vriendje meenemen met 50% korting en krijg je een bon voor het 2e kaartje gratis bij Zwemkasteel Nienoord. 

Gratis toegang tot evenementen en themadagen
Met Pasen komt de paashaas op bezoek en kun je samen met de paashaas en Nieno op zoek naar de verstopte eitjes in het park. In de meivakantie op kraamvisite bij de pasgeboren lammetjes. Beleef nostalgie tijdens het 4-daagse Stoomfestival voor jong en oud met Hemelvaart. We starten de zomervakantie blubberig met de Modderspelen. Kom griezelen in het spookhuis tijdens Halloween. En zoek de verstopte pieten in het park tijdens de Pietenjacht. Bekijk op onze website het volledige overzicht van alle evenementen en themadagen. 

Nieuw! Koop je abonnement online
Bestel je abonnement online extra voordelig in de voorverkoop voor €28,95 i.p.v. het reguliere tarief van €30,95. Voor opa’s en oma’s is er het opa/oma abonnement voor €18,95. Abonnementen zijn al online verkrijgbaar en vanaf 2 maart ook aan de kassa van Infocentrum Nienoord. De voorverkoop duurt tot en met 28 maart. Hierna zijn abonnementen voor het reguliere tarief zowel online als aan de kassa van Familiepark Nienoord verkrijgbaar.

Hoera! Een bronzen prijs!
Hoera, Familiepark Nienoord heeft de bronzen prijs behaald voor het ‘Leukste uitje van de provincie Groningen 2020’! Dit moet natuurlijk gevierd worden, met een extra feestelijke opening op zaterdag 28 maart met Paw Patrol.

Kijk voor meer informatie op www.landgoednienoord.nl

Back to top button