Meeste woningen in Leek op glasvezel aangesloten

LEEK – Naar verwachting zijn begin december alle huishoudens in Leek, Tolbert en Nietap aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Tot die tijd hebben inwoners nog de kans zich kosteloos te laten aansluiten op het glasvezelnetwerk.

Graafwerkzaamheden bijna afgerond

De graafwerkzaamheden in Leek, Tolbert en Nietap zijn bijna helemaal afgerond. Op dit moment worden er ongeveer 300 woningen per week aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Naar verwachting zijn alle woningen in het aansluitgebied begin december aangesloten op glasvezel.

Laatste kans op een kosteloze aansluiting

Voor de bewoners van  Leek, Tolbert, Nietap is er nu nog de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen te kiezen voor glasvezel. Iedereen die nog een aansluiting op het glasvezelnetwerk wil, kan hiervoor terecht in de glasvezelwinkel van Reggefiber aan de Samuel Leviestraat 51B in Leek.

Geen verplichtingen

Reggefiber sluit het glasvezel aan en maakt deze technisch gereed voor gebruik. Pas wanneer bewoners een glasvezelabonnement afsluiten bij een serviceprovider, wordt de aansluiting geactiveerd. En kunnen bewoners gaan genieten van de vele voordelen van glasvezel.

Welkom met uw vragen

Voor meer informatie over de voordelen van glasvezel, de glasvezelabonnementen en/of over de aanleg van het glasvezelnetwerk kunnen bewoners terecht bij de glasvezelwinkel aan de Samuel Leviestraat 51B in Leek. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/leek.

   .
Back to top button