Voetbalplaatjes actie Jumbo Leek en VEV’67 officieel van start

LEEK – Zaterdagmiddag is de voetbalplaatjesactie van Jumbo Leek en VEV’67 officieel van start gegaan. Vanaf maandag 28 september kunnen de klanten bij de 3 filialen van Jumbo in Leek de spelersplaatjes sparen.

Op de middenstip werd het verzamelalbum door Jumbo supermarktmanager Jeroen Smit uitgereikt aan de pupil van de week Martijn de Ruiter en aanvoerder van het 1e elftal, Gerhard van den Berg. Men ontvangt bij besteding van 10 euro aan boodschappen een zakje met een aantal plaatjes. Alle plaatjes kan men vervolgens in het album plakken, zo spaart ment voor een uniek boek.

De supermarkten in Leek gaan samen met de club op een later tijdstip ook nog een ruilmiddag organiseren, waardoor elke spaarder de mogelijkheid krijgt om zijn dubbele plaatjes te ruilen om het album compleet te krijgen. Jumbo wil graag lokaal met hun supermarkten in Leek een toegevoegde waarde zijn. Zo sponsoren zij grotere en kleinere evenementen. Deze actie past weer mooi bij de functie die Jumbo in Leek wil vervullen, namelijk de leukste lokale supermarkt van het dorp zijn

Foto’s: Herald Veenstra/InfoLeek.nl

 

 

   
Back to top button