Trainers VEV’67 tekenen contracten voor seizoen 2015-2016

LEEK – Zaterdag 18 april hebben zowel de trainer van de 1e selectie als de 2e selectie van VEV’67 de contracten voor komend seizoen getekend.

Op sportpark Oostindie werden vanmorgen de contracten ondertekend door Luitzen Nijboer, Bernard Hulst en het bestuur van VEV’67. Luitzen Nijboer is het komende seizoen(2015-2016) de hoofdtrainer van de hoofdmacht van VEV’67. Luitzen is momenteel ook al als trainer actief binnen het 1e elftal en dus zeker geen onbekende bij de geelhemden. Het 1e elftal speelt dit seizoen in de 1e klasse. Bernard Hulst verlengt zijn contract als trainer van de 2e selectie. Bernard is natuurlijk als jaren het gezicht van VEV’67 2. VEV’67 2 speelt dit seizoen in de zaterdag reserve hoofdklasse. Beide trainers zien de samenwerking met VEV’67, het bestuur en de teams enthousiast tegemoet. De samenwerking komend seizoen is gebaseerd op gezonde ambitie en doelstellingen van zowel de club VEV’67 als de trainers. Na het ondertekenen van de contracten ging de volledige technische staf, trainers en bestuur VEV’67 gezamenlijk op de foto.

Foto v.l.n.r.:
Jaap Pranger(Voorzitter), Patricia Stenekes(Penningmeester), Jochem ten Brinke(ass. trainer 2e elftal), Klaas Wegter(leider 2e elftal), Jonathan Klok(Leider 1e elftal), Bernard Hulst(trainer 2e elftal), Marcel Pascal(verzorger 1e elftal), Jenne Kits(leider 1e elftal), Jan Herman Teeninga(TC senioren), Luitzen Nijboer(hoofdtrainer 1e elftal)

Foto’s: Herald Veenstra/InfoLeek

   
Back to top button