Geslaagden Zwemkasteel Nienoord oktober 2013

LEEK – Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Zwem A (vrijdag 18 oktober)

Moniek Snip, Jort Degen,Florian Martijn Wieland, Bennie de Jong, Zoë Woldman, Leco Smid, Sven Kroese, Jade van den Akker, Bo van den Brink, Lorraine Scheffer, Finn Wekema, Berend de Rijk, Sebastiaan Hut, Niels Hut, Michiel Kuiper, Joran Horenga, Ingmar Xander Rick Nolman, Nynke Oosterloo, Jesper jan Klooster, Nadine Elize Klooster, Liza Helder, Dorien Aslander, Marines Jan Schonewille, Sanne Aafke Willeke Veldman, Kaylee van Timmeren.

Zwem B (vrijdag 18 oktober)

Tristan Tuintjer, Sil Jelle Helder, Mahmood Alkafaaf, Tom Q Hilgenga, Charlene Nadia Posthumus, Tom Veenstra, Isa Rae Postma, Sophie de Vries, Joram Britstra, Sanne Ekelschot, Ronnie Kloosterman, Carmen Peterson, Milou Laros, Robin Wierda, Lenthe Fennema, Lammert Frans Bert van der Sluis, Reini de Boer, Melvin Jelle Roffel, Belle Broekema, Bradwyn Huisjes, Nick Damian Houtman, Mika Kobes, Rashana-jane Soekhoe, Evi van Akkeren, Ryan Müller, Marit van den Akker, Rense Sacré, Thijmen Velting, Stijn Kunst.
Zwem C  (donderdag 17 oktober)

Robin Pit, Bjorn Bakker, Gerke Niemeijer, Carlijn Bolt, Owen Alwin Mitchel Moorman, Yara Meaghan Moorman, Storm Fjodor Koole.

 

Nieuwe zwemlessen starten weer

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in Zwemkasteel Nienoord terecht voor Op weg naar Zwemles. Vanaf vijf jaar kunnen de kinderen naar de uurslessen en worden ze opgeleid voor het ZwemABC. De kosten zijn €45,00. Kinderen kunnen nu aangemeld worden, zodat ze binnenkort kunnen beginnen.

Voor informatie of opgave kunt u bellen met het Zwemkasteel: 0594 – 517500.

 

www.zwemkasteelnienoord.nl

   .
Back to top button