Jaren 80 Feest Tolbert helemaal uitverkocht!

TOLBERT – Het Jaren 80 Feest in Tolbert is een begrip geworden! Ruim 10 jaar geleden begonnen ze er mee, 4 oud-deejay’s die in de jaren 80 elke week plaatjes draaiden in discotheken, dorpshuizen en op schoolfeesten. 

De eerste editie in 2003 trok 450 bezoekers en de daarop volgende edities werden steeds drukker en drukker. De laatste jaren is het feest vrijwel altijd van te voren met ruim 1000 bezoekers uitverkocht. En dat geldt ook voor de 22e editie die vanavond (zaterdag 26 oktober) in de Zalencentrum De Postwagen wordt gehouden. Hiervoor zijn 1200 kaarten in omloop gebracht die intussen allemaal aan de man zijn gebracht. Ook aan de kassa zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. Het is de eerste keer dat de nieuwe theaterzaal van de Postwagen open is tijdens het 80’s Feest, de vorige 3 edities moesten (deels) in een feesttent gehouden worden vanwege de brand die 1,5 jaar geleden het Tolberter horecacentrum grotendeels verwoestte. De deuren gaan open om 21.00 uur en het feest duurt tot 2.00 uur. De volgende editie is op zaterdag 15 maart 2014 maar liefhebbers van oudere muziek kunnen ook al eerder terecht in de Postwagen. Op 1e Kerstdag wordt namelijk MEGA90! georganiseerd, een soortgelijk feest maar dan ligt het accent op de “dance” muziek uit de 90’s!

Back to top button