28-jarige Leekster omgekomen bij ongeval in Lettelbert (Video)

LETTELBERT – Vrijdagavond is de een 28-jarige man uit de gemeente Leek  bij een zeer ernstig ongeval in Lettelbert om het leven gekomen. De man kwam met zijn auto uit de richting van Oostwold waar hij door nog onbekende oorzaak op de Hoofdstraat de macht over het stuur verloor.

Een zwaar eenzijdig ongeval was het gevolg waarbij de auto tegen een damwand tot stilstand kwam. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gegaan waaronder de brandweer van Leek, het Mobiel Medisch Team van het UMCG en twee ambulance’s. De hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse. De Verkeersongevallen Analyse uit Friesland heeft ter plaatse een sporenonderzoek gegaan om de exacte oorzaak te achterhalen. De auto raakte totaal vernield. De Hoofdstraat is tijdens het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek & Niels de Kant
Video: Martin Nuver 112Gr.

Back to top button