3e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek

LEEK – 1e Pinksterdag zondag 24 mei wordt de 3e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit  georganiseerd. Alweer voor de derde keer start de oldtimerrit vanaf het evenemententerrein in Leek.

De organisatie is in handen van Sportcentrum Leek en een onderdeel van de Oldtimer & Classic Beurs in Leek. Veel mooie oldtimers en motoren van minimaal 25 jaar oud zullen voor een tocht van ongeveer 75 km door de omgeving van Leek en omstreken vertrekken.  Oldtimers uit een ver verleden 1915 tot in de tachtiger jaren zullen deelnemen aan de rit.

Deelname is mogelijk voor auto’s en motoren van ten minste 25 jaar oud. Vanaf 10 uur verzamelen de deelnemende klassiekers en oldtimers op het evenemententerrein. Om 10:30 vertrekken de motoren voor hun rit en om 11 uur volgen de auto’s. De terugkomst van de oldtimers en motoren is tussen 14 en 15 uur. De oldtimers en motoren blijven daarna staan om het publiek de gelegenheid te geven om alle prachtige voertuigen te bewonderen. En natuurlijk is de feesttent op het kermisterrein open een kopje koffie e.d.

Deelnemers worden ontvangen met koffie en koek, en onderweg wordt een koffiepauze ingelast. Bij terugkomst wordt u soep en een broodje aangeboden.

Voor inschrijving en informatie kunt u terecht op onze website www.oldtimerleek.nl of www.sportcentrumleek.nl  Of stuur ons een mail met alle gegevens aan [email protected]  Ook  zijn wij telefonisch te bereiken op nummer 0594-512040 Sportcentrum Leek.

   
Back to top button