Nieuwe autorijschool in Leek opent zijn autodeuren

TOLBERT – Op 1 januari 2015 heeft autorijschool Alfré/rijles2GO zijn autodeuren geopend. Eigenaar Alfré Fokkema van autorijschool Alfré/rijles2GO is bijzonder in zijn nopjes over het openen van zijn eigen rijschool.

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt, waarbij de nodige ervaring is opgedaan, werd het tijd om op eigen benen te staan. Toch staat de eigenaar er niet helemaal alleen voor want de organisatie rijles2GO ondersteunt hem. De rijschool kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht die er is voor de leerlingen en de serviceverlening en flexibiliteit die hoog in het vaandel staan. De rijschool werkt met de zogeheten RIS-opleiding dat staat voor Rijopleiding In Stappen. Hiermee wordt de kwaliteit van de rijopleinding vergroot wat resulteert in een hoger slagingspercentage. Leerlingen worden zo nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Vanwege de opening is er in de maand januari een grandioze actie waarbij je bij een rijlespakket van 25 of 30 lessen de tussentijdse toets en het online theorie leren er gratis bij krijgt. Een korting van maar liefst € 239,-. Voor meer informatie m.b.t. de pakketten en prijzen kan je kijken op de website rijles2go.nl. Voor de actuele prijzen die autorijschool Alfré/rijles2GO hanteert, fors lager dan op de website staat vermeld, en overige informatie kan je het beste contact opnemen met Alfré Fokkema ( tel. Nummer: 06-28481593 ).

Alfré Fokkema verheugt zich erop je te mogen verwelkomen in zijn lesauto en hij zal zich er honderd procent voor inzetten dat jij op een prettige manier je rijbewijs haalt.

   
Back to top button