Opening Kindcentrum de Zevenster in Zevenhuizen door wethouder Be Schollema

Zevenhuizen – Vrijdag 24 maart heeft wethouder Bé Schollema Kindcentrum De Zevenster officieel geopend. Kindcentrum De Zevenster is de nieuwe fusieschool in Zevenhuizen. Voorheen bekend als CBS De Delta, OBS Het Veenpluis en kinderopvang De Basis in De Delta.

De uitbreiding van het schoolgebouw werd dit schooljaar al wel in gebruik genomen. De leerlingen, leerkrachten en directie moesten nog even wachten op de officiële opening. Nu de units er staan, het ingerichte kleuterplein aan de voorzijde van het gebouw er ligt en er beplanting staat, is het gereed.

Feestelijk opening op 24 maart
Op vrijdag 24 maart was het zover. Tijd voor de officiële opening van Kindcentrum De Zevenster.
Een feestelijk moment samen met leerlingen, ouders en genodigden.

Na een kort openingswoord onthulde Wethouder Bé Schollema het nieuwe naambord samen met de ontwerpster.  Met de leerlingenraad knipte de wethouder het lint door om vervolgens met de aanwezigen de school te gaan bezichtigen.

Wethouder Bé Schollema: “KC De zevenster is een prachtige school geworden. Oud en nieuw sluiten mooi op elkaar aan. Er is met verschillende partijen hard gewerkt aan het resultaat. De kinderen hebben een erg leuke bijdrage geleverd. Naast de voordracht van gedichten zongen zij  een heel mooi eigen schoollied.”

   
Back to top button