Startschot nieuwbouwproject Lindehoeve Aduard

WESTERKWARTIER – Donderdagmorgen 18 juni (vanmorgen) heeft wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi samen met Thijs van Bree, commercieel directeur van Geveke Bouw & Ontwikkeling, het startschot gegeven voor de bouw van het nieuwbouwplan Lindehoeve in Aduard.

Lindehoeve ligt aan de Kleiweg, direct achter Herberg Onder de Linden en tegen het historisch dorpscentrum van Aduard. Het is een kleinschalig, karakteristiek plan bestaande uit 24 duurzame woningen in de stijl van een boerenerf. Het plan bestaat uit diverse woningtypes zoals riante rijwoningen en royale tweekappers. Zelfs levensloopbestendig wonen behoort tot het programma. De bijzondere opzet van het plan waarbij veel ruimte is voor groen en water zorgt voor een rustige en gemoedelijke sfeer.

Geveke Bouw & Ontwikkeling heeft het plan ontwikkeld en is ook verantwoordelijk voor de realisatie. De woningen zijn gewild. Alle woningen zijn verkocht. De vrije kavel is nog beschikbaar. Het groenplan voor het project is in samenwerking met de gemeente opgesteld.

Naar verwachting zijn in het voorjaar van 2021 de eerste woningen gereed.

Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi: “Het is duidelijk, dat het plan Lindehoeve voorziet in een  woonbehoefte. Het is een mooi plan met een bijzonder eigen karakter en een verrijking voor het dorp Aduard en daarmee voor de gemeente Westerkwartier.”

Back to top button