Roosdom Tijhuis gaat 22 woningen bouwen in Oostindie en Zevenhuizen

LEEK – De gemeente Leek, Rotij Grondontwikkeling Oost BV en Timmerhuis Projecten BV hebben onlangs hun samenwerkingsovereenkomst aangepast om in te spelen op de mogelijkheden in de aantrekkende woningmarkt om te komen tot prachtige nieuwe woningbouwontwikkelingen in plan Oostindie en Zevenhuizen-Oost.

Hierbij zijn kort samengevat de volgende afspraken gemaakt:

  • Timmerhuis Projecten BV neemt 14 bouwkavels af in het plan Oostindie in Leek. Op deze kavels, gelegen aan de noordzijde van de Dobbe, realiseert Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis BV 14 koopwoningen, waarvan 10 rijwoningen en 4 twee onder één kapwoningen. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn al onder optie genomen. Meer informatie over dit project vindt u  op de website www.nieuwbouwgroningen.nl.
  • Timmerhuis Projecten BV neemt 8 bouwkavels af in het nieuwe woningbouwplan Zevenhuizen Oost. Op deze kavels realiseert Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis BV 8 koopwoningen, waarvan 6 rijwoningen en 2 twee onder een kapwoningen. Zodra meer informatie over dit project beschikbaar is komt dit opgenomen op de website woneninzevenhuizen.nl. De start van de verkoop van deze woningen is in het voorjaar van 2016.

Bouwkavels gemeente
Naast de nieuwbouwwoningen van Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis BV, zijn in het plan Zevenhuizen Oost 11 vrije bouwkavels beschikbaar. In april 2016 start  de uitgifteprocedure voor deze bouwkavels, die in het 4e kwartaal van 2016 bouwrijp zijn. Uitgifte vindt plaats op volgorde van inschrijving.  Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via de website www.woneninleek.nl. Inschrijven kan ook tijdens de Nieuwbouwbeurs  op zaterdag 2 april 2016 tussen 11 en 14 uur in de hal van het gemeentehuis in Leek. Hier vindt u alle informatie over het actuele kavelaanbod, de projecten die in verkoop zijn en hypotheekinformatie. De toegang is gratis.

   
Back to top button