Leekster Eagles nemen 3 punten meer naar Leek

TUITJENHORN – Leekster Eagles speelde afgelopen vrijdag haar uitwedstrijd tegen De Ruif uit het Noordhollandse Tuitjenhorn.

Nadat de mannen uit Leek op een 1-0 achterstand raakten was het Selwyn Slotegraaf die de stand gelijk wist te trekken naar 1-1. De Ruif wist wederom een voorsprong te pakken door 2-1 op het scorebord te zetten.
Het was Mehdi Charaf-Eddine die deze voorsprong in de kiem wist te smoren en in de zestiende minuut stond de stand op 2-2. Vier minuten later liet Karim Layeb de bal binnen de palen van De Ruif landen en konden beide teams kort daarna de rust ingaan met 2-3 op de klok.

Vier minuten in de tweede helft was het De Ruif die de stand gelijk trok naar 3-3. Mehdi Charaf-Eddine was de man die Leekster Eagles weer op een voorsprong bracht; 3-4. En weer waren de spelers van De Ruif in staat om de stand weer in balans te krijgen 4-4. In een spannende slotfase was het uiteindelijk Leekster Eagles die nogmaals in de persoon van Mehdi Charaf-Eddine de uiteindelijke winst wist te binnen te halen en bij een stand van 4-5 konden de Eagles de drie punten in ontvangst nemen.

Vrijdag 17 februari speelt Leekster Eagles thuis tegen ‘T Knooppunt uit Amsterdam. Aanvang wedstrijd 20.30 uur.