8e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2022

Leek – Op 1e Pinksterdag zondag 5 juni a.s. wordt alweer de 8e editie van de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd. Gelukkig kunnen we dit jaar als vanouds de rit vanaf het terrein bij de borg op het Landgoed Nienoord in Leek weer organiseren. De rit is ongeveer 90 km lang en veel mooie oldtimers en motoren van minimaal 25 jaar oud gaan voor een prachtige tocht door de fraaie omgeving van Leek en omstreken. Mooie en bijzondere oldtimers van soms meer dan 100 jaar oud nemen deel aan de rit.

Deelname aan de 8e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek staat open voor auto’s en motoren van ten minste 25 jaar oud. En wordt georganiseerd in samenwerking met Sportcentrum Leek en Oldtimer & Classic Beurs.

Tijdsschema
Vanaf 10:00 uur op Pinksterzondag verzamelen de klassiekers en oldtimers zich nabij de borg op Langoed Nienoord.

Om 10:30 uur vertrekken de motoren voor hun rit door de omgeving en om 11:00 starten de auto’s. De voertuigen rijden los van elkaar hun eigen rit. De terugkomst van de oldtimers en motoren op de borg zal ongeveer tussen 14:00 en 15:00 uur zijn. Alle voertuigen blijven daarna op het borgterrein staan om het publiek de gelegenheid te bieden om alle oldtimers en klassiekers van dichtbij te bewonderen.

Altijd weer is dat genieten voor de bezoekers. Bij de start is het al prachtig om de fraaie oldtimers te bewonderen en te zien vertrekken. Heel divers is nu al de inschrijving van deelnemers van mooie Amerikanen, sportwagens, en vooroorlogse voertuigen. Kijken en genieten dus!

Hapje en drankje
Tevens is het Grand Café Borg Nienoord open voor eventueel een hapje en een drankje in de borg of op een van de fraaie terrassen.

De deelnemers kunnen zich vooraf aan de rit aanmelden bij de borg en worden ontvangen met koffie en koek en onderweg wordt een koffiepauze ingelast. Alle deelnemers wordt bij terugkomst een lunch aangeboden, terwijl het publiek ondertussen de mooie voertuigen kosteloos kan bekijken.

Voor inschrijving aan de 8e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2022 en voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.oldtimerleek.nl of stuur ons een mail met alle gegevens aan [email protected] Telefonisch kan men de organisatie van de oldtimerrit bereiken op nummer 06-10568935.

   
Back to top button