Open week van 6 tot 12 januari bij de fitness van Sportcentrum Leek!

LEEK – Sportcentrum Leek opent van maandag 6 januari tot en met zondag 12 januari de deuren van de fitnesszaal voor de open week. Tijdens deze week kun je vrijblijvend gebruik maken van alles wat onze fitnesszaal te bieden heeft en sport je bij inschrijving de hele maand januari gratis.

Ook als je je na de open week inschrijft, profiteer je nog van nieuwjaarsvoordeel, want de hele maand januari betaal je bij inschrijving geen inschrijfgeld!

Tijdens deze open week kun je net als al onze leden genieten van alles wat het Sportcentrum te bieden heeft. Zo bieden wij persoonlijke begeleiding met bijvoorbeeld een persoonlijk sportschema en is er voor alle zelfstandige sporters met ruim 50 groepslessen per week voor ieder wat wils! Rust tussendoor even uit met een lekker kopje koffie of een frisje. Neem ook eens een kijkje bij onze effectieve Milon Cirkel, waarmee je in 35 minuten een full-body workout doet op volautomatische fitnesstoestellen. En ben je klaar met sporten, fris dan je zomerse kleurtje weer even op onder een van onze zonnebanken of ga even lekker ontspannen in onze sauna.

Genoeg redenen dus om langs te komen tijdens onze open week! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je bellen naar 0594-512040 of mailen naar [email protected]. Volg ons ook op Facebook of bekijk onze website om op de hoogte te blijven van alles wat wij te bieden hebben.

   
Back to top button