Maak kennis met vechtsport bij Kickboks Center Leek, mogelijk vanaf 5 jaar

LEEK – Al sinds 2007 heeft Harry Otter vechtsportscholen onder zijn vleugels en is sinds afgelopen maart onder de naam Kickboks Center Leek te vinden in Sportcentrum Leek: Harry kijkt een sportieve toekomst tegemoet.

Al sinds jaar en dag is Harry thuis in de ring. Die ring stond sinds 2007 op verschillende locaties en was de afgelopen vier jaar gevestigd in Nieuw Roden als ‘MTA Roden’. Tot afgelopen maart, toen hij de naam veranderde in Kickboks Center Leek en de Sunckemalaan 2 bij Sportcentrum Leek betrok.

Vanaf 5 jaar
Op deze nieuwe locatie komt de nieuwe wedstrijdring geheel tot zijn recht en is iedereen vanaf 5 jaar van harte welkom. Van groepen van mannen boven de 35 tot aan lady’s only lessen en de zogeheten puppiegroep; iedereen kan naar hartenlust komen kickboksen bij Harry. Zo kunnen de vechters in de ring tegen elkaar sparren of hun techniek verbeteren op een bokszak.

Maar ook het cardioboksen is een training die Harry steeds populairder ziet worden: ‘door een combinatie van basistechnieken van boksen en kickboksen en een cardiotraining word je niet alleen sterker en gezonder, maar het verbetert ook je coördinatie, evenwicht en focus’. Behalve groepstrainingen kunnen sporters ook bij Kickboks Center Leek terecht voor Personal Training: ‘onder persoonlijke begeleiding werken we dan samen naar een sterker en fitter lichaam met een krachtige techniek’, vertelt de fanatieke kickbokser.

Groepsles
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden of eens mee wil doen aan een groepsles maakt Harry graag tijd vrij. Neem hiervoor gerust contact op via [email protected] of neem eens een kijkje op de gelijknamige website!

   
Back to top button