De Sintmarun 2020 wordt omgedoopt tot thuiseditie

TOLBERT – Al 30 jaar rijden in het laatste weekend van september tientallen zijspannen door Tolbert. Met in de bakjes cliënten van De Zijlen.

Voor een groot aantal cliënten is dit jaarlijkse spektakel een van de hoogtepunten van het jaar. Helaas kan het dit jaar vanwege corona niet doorgaan. Maar dat houdt ons niet tegen om een alternatieve Sintmarun te organiseren.

Onlangs is er door een groepje vrijwilligers een 360 graden film opgenomen. Dit is mogelijk gemaakt in samenwerking met Foto van der Velde. Zo kunnen cliënten eind september op diverse multimedia apparaten van de film genieten. En dankzij een donatie is het optimaal genieten door middel van een VR bril. Dat combineren ze met een kist vol met activiteiten rondom het thema.

Zo kan iedereen zich toch nog onderdompelen in de sfeer van de Sintmarun.

Foto: Gert van der Velde

 

Back to top button