NVM bezoekt Jonkman Garantiemakelaars en verrassen Gert Klinker wegens 25 jaar makelaarschap

LEEK – Vanmorgen is het kantoor van Jonkman Garantiemakelaars in Leek verrast met een bezoek door het bestuur van het NVM. Gert Klinker is vandaag al 25 jaar makelaar.

Collega’s, vrienden en familie zaten in het complot en wisten dit weken lang stil te houden. “En dit is best lastig bij Gert. Maar het is gelukt!“

“Ik krijg kippenvel van dit moment en het ontroerd me dat jullie hier allen zijn. Ik ben dankbaar voor de mooie tijd in dit vak en vooral op de relaties/klanten die dat mogelijk maken. Ik ben nog lang niet uitgekeken op het werk als makelaar. We hebben er hard voor moeten werken en het is niet altijd makkelijk gegaan, maar ik ben trots op waar we nu staan. Daarvoor wil ik een ieder bedanken!” – Gert Klinker

Buiten, voor het kantoor in Leek, is een zogeheten drive-by gerealiseerd. Jullie zijn allemaal van harte welkom om Gert op gepaste afstand te feliciteren.

Onder de NVM-makelaars is het makelaarsstafje een gewaardeerd begrip met een lange historie, het stamt uit de 17e eeuw. Alleen makelaars die lid waren van de makelaarsgilde hadden een makelaarsstafje waarmee contracten werden ‘bezegeld’.

Foto’s: Ingezonden

   
Back to top button