OWK 2 verliest van De Walden 2

OOSTWOLD – Afgelopen zaterdag 5 september 2020 stond voor OWK 2 de wedstrijd tegen De Walden 2 op het programma. Na een lange periode zonder een competitie wedstrijd gespeeld te hebben is OWK 2 gebrand om de eerste 2 punten binnen te slepen.

Na een goede warming up kwam OWK 2 goed uit de startblokken en stond er al snel een 1-0 op het scorebord. Kort na de voorsprong kwam De Walden 2 langs zij. Tijdens de eerste helft was het stuivertje wissel wie de voorsprong pakte. Na een 3-3 tussenstand was het OWK 2 die een verschil maakt van 1 doelpunt. De ruststand was 5-4 in het voordeel van het thuis spelende team.

Tijdens de rust werd besproken dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was. OWK 2 moest blijven doorknokken en de persoonlijke fouten eruit halen. Toch kwam OWK 2 niet scherp uit de kleedkamer. OWK 2 kwam nog voor met 6-4. Hierna kon De Walden 2 de wedstijd omdraaien naar een 7-10 voorsprong. OWK 2 probeerde met enkele wissels de wedstrijd nog om te draaien. Helaas lukte dit niet meer. Hierdoor kwam er uiteindelijk een 9-14 uitslag in het voordeel van De Walden 2.

Volgende week staat er voor OWK 2 een wedstrijd tegen Rog 2 op het programma. Rog 2 heeft de 1e wedstrijd ook aan het kortste eind getrokken. Beide ploegen hebben de punten dus hard nodig. Het belooft daarom een mooie wedstrijd te worden. Mocht je komen kijken, denk aan de richtlijnen van het RIVM. Maar je bent natuurlijk van harte welkom!

   
Back to top button