Bowling actie tijdens de vakantie bij Bowlingcentrum Leek

LEEK – Nu het schooljaar weer een aantal weken onderweg is, is het tijd om even te ontspannen. Bij het Bowlingcentrum in Sportcentrum Leek hebben ze daarom weer een actie voor het vakantie bowlen in het leven geroepen.

Van 12 tot en met 16 oktober, tussen 13.00 en 18.00 uur kun je voor slechts €10 per uur een baan huren bij Bowlingcentrum Leek en de strijd aangaan met je klasgenoten, collega’s of familie.

Ook op de jaarlijks terugkerende vakantie acties heeft de corona crisis zijn invloed. Zo mag het bowlingcentrum slechts 4 banen tegelijkertijd inzetten in verband met de afstand en is de speelduur ingekort van 60 naar 45 minuten om voldoende tijd voor het schoonmaken te garanderen. Maar dit mag de pret niet drukken.

Het bowlingcentrum zag na de heropening namelijk dat de vaste clubjes al snel hun plekje weer terug vonden. Zo zijn de senioren op de dinsdag en donderdag weer te vinden tijdens hun competitie en laten ook de recreatieve bowlers weer steeds vaker hun gezicht zien. Voor deze laatste groep hoopt Bowlingcentrum Leek het welbekende spelletje met deze herfstvakantie actie extra aantrekkelijk te maken. Voor slechts €10 kan er namelijk al een baan worden afgehuurd, wat in combinatie met een hapje en een drankje al snel een compleet uitje is. Zo kun je gezellig en corona-proof komen bowlen tussen 13.00 en 18.00 uur.

Reserveren kan door te bellen naar 0594 512040. Tot ziens in Bowlingcentrum Leek!

Back to top button