De Postwagen verruimt openingstijden voor ‘vrolijke en veilige gezinsuitjes’ in de herfstvakantie

TOLBERT De Postwagen verruimt de openingstijden van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 18 oktober (herfstvakantie regio Noord). De uitjeslocatie is dan dagelijks geopend vanaf 10 uur ’s ochtends.

Vrolijk en veilig: capaciteitsbeheersing
Eigenaar Oetze Mulder heeft het besluit genomen in verband met capaciteitsbeheersing: “Door de Activiteitenarena is er ongekend veel belangstelling voor de gezinsuitjes in de vakanties. We willen graag zoveel mogelijk gezinnen gedoseerd(!) de gelegenheid geven om vrolijk en veilig een uitje te beleven. Daarom hebben we ervoor gekozen de openingstijden verder uit te breiden.”

Vakantieprogramma vol gezinsuitjes
Gloednieuw in het vakantieprogramma is het Fundome. “Dit is een veelzijdig funpark met een hele hoop spelletjes voor een tientje”, vertelt Mulder. Glow in the Dark Midgetgolf (8,75 p.p.) blijft populair als gezinsuitje. Ook Fun Curling 2.0 (ultramoderne variant van Curling, 8,- p.p.) en de Retro Games (9,75 p.p.) zijn geliefd bij gezinnen.

Mulder wijst tot slot naar Bowlen in stijl (6,- p.p.). “Bowlingcentra zijn vaak ‘dichte dozen’ met kale zijwanden. De Postwagen heeft bewust geïnvesteerd in een sfeerrijk, industrieel interieur met raampartijen en lichtletters, tapijten en comfortabele Chesterfieldbanken. Zo kunnen ouders bij ons uiterst ontspannend bowlen met de kids.”

Versnaperingen
Voor een compleet dagje uit profiteren gasten van het feit dat De Postwagen een volwaardige horecalocatie is. Het bekende à-la-carterestaurant vormt de basis van het bedrijf. Gezinnen en kleine groepjes genieten er van een smaakvol diner, gezellige lunch of High Tea. Verder zijn er in de Activiteitenarena heerlijke versnaperingen te verkrijgen, waaronder nacho’s en kipsnacks.

Online reserveren
Om de coronamaatregelen te waarborgen hanteert De Postwagen bezoekersdosering en tijdvakken. Geïnteresseerde gezinnen kunnen via de website een gezinsuitje reserveren. Ook andere soorten groepjes kunnen reserveren. Hierbij geldt er wegens het coronabeleid een maximale gezelschapsgrootte van vier personen per reservering.

Back to top button