Het gaat door! Bekerfinale FC Groningen – PEC Zwolle op megascherm in Leek

LEEK – De bekerfinale tussen FC Groningen en PEC Zwolle op zondag 3 mei a.s. is definitief live op een megascherm te zien bij het openluchtpodium Nienoord. Eerder kregen organisatoren Sikko Cazemier en Mark Mozes een ‘GO’ van de gemeente maar toen werd het nog even spannend omdat FOX Sports €3000 wil hebben voor de weergave van de beelden.

Vervolgens is door middel van sponsoren een deel van dat bedrag bij elkaar gehaald en het overige deel is te overzien. Het mega LED scherm, EHBO, huur Podium Nienoord, marketing, techniek, artiesten, beveiliging, vergunningen en aankleding zijn inmiddels geregeld.

Beide heren organiseerden in 2010 ook al de live uitzending van de WK finale Nederland-Spanje voor zo’n 2500 bezoekers op Nienoord, ze wisten toen zelfs live in het NOS journaal te komen. Dit jaar zijn ze ook mede-organisator van het grote 5 Mei Feest op Bevrijdingsdag in Leek en aangezien de opbouw daarvan al op 2 mei begint willen ze op zondag 3 mei de bekerfinale gaan uitzenden.

Het is de bedoeling om de uitzending te omlijsten met optredens van optredens van lokale artiesten.Binnenkort zal er meer informatie te vinden zijn op de website: www.voetbalfeestleek.nl.

 

   
Back to top button