Medewerkers en cliënten van De Zijlen doen mee aan #jerusalemachallenge (Video)

REGIO – Zorgorganisaties in heel Nederland dagen elkaar uit om mee te doen aan de #jerusalemachallenge.

Deze dans gaat de hele wereld over, als symbool van hoop in deze moeilijke coronatijd. Ook medewerkers en cliënten van De Zijlen zijn met veel enthousiasme, plezier en losse heupen deze challenge aangaan!

De challenge is groot geworden tijdens de eerste piek van de coronacrisis en staat symbool voor verbondenheid. De trend is vernoemd naar het lied waarop de deelnemers dansen. Het dansje is trouwens bedacht door een paar Angolese jongens en ging in mum van tijd de wereld over.

Gehandicaptenzorg
De Zijlen, met enkele locaties in Leek, biedt opvang aan circa 1200 mensen van jong tot oud, met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen.

Back to top button