Reageer vóór 9 november voor aantrekkelijker Openbaar Vervoer in Leek en Roden

LEEK – In opdracht van de gemeenten Noordenveld en Leek en de provincies Groningen en Drenthe wordt onderzocht hoe de Q-liners vanaf de A7  naar Leek en/Roden voor meer inwoners aantrekkelijk kunnen worden gemaakt.

Tijdens de Informatiebijeenkomsten van 29 oktober in Roden en 30 oktober in Leek is de laatste stand van zaken aangegeven. Hierbij zijn combinaties en varianten getoond die onderzocht zijn. Op www.leek.nl vindt u de informatie die gepresenteerd is. Voor Leek zijn drie varianten overgebleven. De gemeente hoort graag van u naar welke variant u voorkeur uitgaat. Reageren kan tot en met 8 november door middel van de reactieformulieren op de website of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Back to top button