Floorballtrainingen in Leek

LEEK – De afgelopen maanden hebben zo’n 200 kinderen van Leekster basisscholen kennis kunnen maken met Floorball, ook wel Unihockey genoemd. Wat is Floorball nu eigenlijk? Hoewel veel Floorballregels van ijshockey komen, speel je Floorball in een sportzaal, met sportschoenen, gewone sportkleding, kunststof sticks en een zachte bal!

Floorball kent maar weinig regels en is daardoor een zeer laagdrempelige sport en kan door bijna iedereen gespeeld worden.

In navolging van de kennismakingstrainingen zijn er vanaf heden elke week trainingen op vaste dagen en tijden. Kinderen t/m ca. 9 jaar kunnen elke maandagmiddag “Floorballen” in de Rodenburghal van 16.00 tot 17.00 uur.
Er zijn ook trainingen op donderdagavond, eveneens in de Rodenburghal, vanaf 19.00 uur, dan voor alle overige leeftijden. Iedereen mag altijd een paar keer gratis meedoen, een abonnement kost daarna 10 euro per maand. Info: www.sport4kidsleek.nl en www.floorball.nl.
Back to top button