Sint Maarten in tijde van Corona; ‘Zet een kaarsje in de vensterbank zodat kinderen weten waar ze welkom zijn’

ZEVENHUIZEN – Een inwoonster van Zevenhuizen heeft een idee bedacht voor tijdens Sintmaarten op 11 november in tijde van de corona uitbraak.

“De leukste tijd voor de kinderen is bijna aangebroken. Mijn kinderen zouden graag Sint Maarten willen lopen alleen denk ik dat vele mensen niet open doen vanwege corona.” Is te lezen in haar Facebook oproep.

Is het misschien een idee dat je bijvoorbeeld een kaarsje of lichtje neerzet in de vensterbank zodat we weten waar de kinderen kunnen kunnen aanbellen? Wij zelf wonen in Zevenhuizen zouden jullie dit misschien kunnen delen zodat het vele mensen bereikt? Zo kunnen de kinderen dit jaar toch nog een leuk Sint Maarten beleven.

Back to top button