VV TLC organiseert kerstpakketten actie om lokale ondernemers en de club te steunen

LEEK/TOLBERT – Vanwege het coronavirus verkeren vele ondernemers en verenigingen in zwaar weer, daarom heeft voetbalvereniging TLC het volgende georganiseerd.

Vanuit VV TLC hebben ze een kerstpakketten actie opgezet om in deze moeilijke periode onze lokale ondernemers en onze club te steunen! Ze stellen een goed gevuld kerstpakket samen in samenwerking met een aantal lokale ondernemers die het zwaar hebben. De ondernemers krijgen de normale prijzen voor deze producten om deze moeilijke tijd door te komen. Een kerstpakket kost slechts €25 per stuk! Steun de lokale ondernemer en de club en sleep elkaar hier doorheen!

Ook bieden ze de mogelijkheid om uw pakket(ten) te doneren aan een goed doel, zodat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. VV TLC zal er dan persoonlijk voor zorgen dat uw donatie goed terecht komt!

De pakketten zijn op de volgende manieren te bestellen:
– Mail naar [email protected]
– Neem contact op via Whatsapp met Martin Siersema op 0629392997

De betaling kan op 2 manieren:
– Contant bij aflevering.
– Ontvang een betaalverzoek via uw mail of mobiele telefoonnummer.

Geef bij uw bestelling de volgende gegevens door:
– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Aantal pakketten
– Doneren aan het goede doel (alleen aangegeven als u de bestelling wilt doneren)

U kunt bestellen tot en met 21 december. Rond 21 december zal TLC contact met u opnemen om in de dagen van 22, 23 en 24 december om een bezorgmoment in te plannen! De club wil iedereen alvast bedanken voor de hulp en wensen iedereen fijne en gezonde feestdagen toe!

   
Back to top button