Leekster Eagles onfortuinlijk tijdens de finale nacompetitie

HEERHUGOWAARD/LEEK – Afgelopen vrijdagavond speelden Leekster Eagles de finale nacompetitie promotie eredivisie. Een ieder die deze wedstrijd heeft gezien zal het kunnen beamen, dit was er een zoals het hoort. Alle ingrediënten voor een bloedstollende wedstrijd zaten er in.

De eerst helft was voor Leekster Eagles. Petrit Hoxhaj tikte de 0-1 binnen waarna Amin Ajouaou de  0-2 in het doel van de tegenstander kreeg.

In de tweede helft begonnen Leekster Eagles iets minder scherp terwijl ZVV Den Haag de regie meer in handen nam. Na de 2-2 stond de stand weer gelijk. De mannen uit Leek hadden zich ondertussen alweer bij elkaar gepakt en speelden wederom alsof hun leven ervan af hing. Den Haag wist de 3-2 binnen te tikken. Na inbreng van Handrit Hoxhaj als vliegende keeper wist Freddie van der Velde de 3-3 in het doel van Den Haag te schoppen. Dit was tevens de eindstand.

In de verlenging van 2×5 minuten wist Den Haag als eerste de 4-3 op het scorebord te zetten. Met een prachtige pegel bracht Amin Ajouaou daarna de stand weer gelijk en was het 4-4, dit was tevens de eindstand van de verlenging.

Tijdens de strafschoppen die hierop volgde was Freddie van der Velde de onfortuinlijke speler die miste, eindstand 3-2.