Turngala 2014 op voorhand al een groot succes

LEEK – Het Turngala 2014 dat op 18 oktober 2014 gehouden zal worden bij Sportcentrum Leek is op voorhand al een succes te noemen.

Topsporters in de turnwereld uit Nederland zullen deze avond te bewonderen zijn afgewisseld met schitterende showacts van oud sporters gedurende een show van ongeveer twee en een half uur in een compleet tot turnarena omgebouwde topsporthal in Leek. Van turnen, acro, dans, rythmische gymnastiek tot trampoline, het is allemaal aanwezig op dit unieke gala. Bekende namen als Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Wyomi Masela, Noel van Klaveren en anderen geven allen hun medewerking aan het gala. Als sluitstuk wordt het geheel gepresenteerd door de bekende tv commentator Hans van Zetten.

Dat er animo voor het gala is blijkt inmiddels uit de kaartverkoop. Met nog een maand te gaan zijn er nog zo’n 800 kaarten beschikbaar maar zitten de shows voor de rest vol op een totaal van ruim 3000 kaarten. De eerste show zal in de middag aanvangen om 14.30 uur en de avondvoorstelling om 19.30 uur. Voor de shows is er een beweegplein aanwezig waar bezoekers voortijd zelf mee kunnen doen aan de diverse activiteiten of bij de stands langs kunnen lopen. De laatste kaarten zijn online te bestellen via www.vanplan.nl of bij het sportcentrum Leek.
Alle informatie over dit evenement is te vinden op www.turn-gala.nl.

   
Back to top button