Fitclub Rodenburg verwelkomt 200e lid

LEEK – Ruim een jaar na de opening mocht eigenaresse Astrid Cazemier begin vorige week het 200e lid inschrijven van Fitclub Rodenburg. Willem Klein uit Boerakker was de gelukkige, hij ontving naast een mooie bos bloemen ook 2 kaarten voor het Foute Feest met Qmusic op 7 december a.s. in de nieuwe Postwagen te Tolbert.In september 2012 opende Astrid de deuren van de Fitclub op Sportpark Rodenburg in Leek/Tolbert. Elke week worden er ruim 25 groepslessen gegeven waaronder 11 lessen Spinning / Indoor Cycling. Andere lessen zijn BodyPump, BodyStep, BodyBalance, BodyCombat en Sh’bam. Vrijwel alle lessen worden gegeven volgens het Les Mills principe en vinden plaats in 2 nieuwe sportzalen in de Rodenburghal.

Bij Fitclub Rodenburg kan iedereen altijd gratis en vrijblijvend kennismaken met groepsfitness. Meer info op www.fitclubrodenburg.nl of telefonisch via (0594) 740 842.
Back to top button