Hoofdsponsor CINX verlengt contract bij korfbalvereniging OWK

OOSTWOLD – Zondag 2 april stond de selectie van OWK voor haar eerste wedstrijden van het 2e deel van de veldcompetitie. Er werd afgereisd naar Leiden waar het publiek twee verschillende wedstrijden zag tegen kz Danaïden 1/2.

Danaïden 2, die nog geen punt heeft laten liggen werd vooraf gezien als een geduchte tegenstander. Hoewel voor de zaal OWK niks te zeggen had tegen het goed spelende Danaïden en verloor met 10-19. Zou dit vandaag zeker anders zijn. OWK 2 bleef de gehele wedstrijd Danaïden op de voet volgen maar kon niet de schotkracht neerleggen die nodig was om de Leidenaren naar hun eerste verlies te leiden. Maar met een mooie 17-16 eindstand mag OWK 2 trots zijn op een goed begin van de tweede helft van het veld.

Na een spannende eindfase van 2, waren het de twee eerste teams die binnen de lijnen in Leiden kwamen. Hier was het spelbeeld totaal anders. De nummer 1 in de 1e klasse kwam nooit in problemen en won van Danaïden 1 met 12-20. Op hetzelfde moment zette KIOS 1 haar beste beentje voor tegen de nummer 2 en won, waardoor OWK nu twee punten los staat van nummer 2 Apollo uit Heerhugowaard. De mogelijkheden voor wederom een kampioenschap in de eerste klasse, ligt dus geheel in eigen hand. Spanning en sensatie alom.

De resultaten die OWK neerzet met de jeugd en de senioren is voor hoofdsponsor CINX reden om  het contract met twee jaar te verlengen. Een welkome zekerheid voor onze kleine vereniging. Natuurlijk werd dit nieuws gevierd met een mooi bosje bloemen uit handen van de sponsorcommissie, voor de hoofdsponsor Gerrit de Vries van het in Rodenrijs gevestigde CINX. Met de kreet “Kracht voor verandering” ondersteunt CINX al jaren organisaties in de vorm van strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van management professionals. Een kreet waar OWK zich helemaal bij aansluit.

Volgende week zal de selectie op het eigen kunstgras bij de Gaveborg van Oostwold aantreden tegen het Utrechtse Synergo, er wordt om 11:30 gestart met de wedstrijd OWKK 3 – CB 2, een belangrijke wedstrijd om de achtervolging op nummer 1 SIOS vast te houden.

   
Back to top button