Anne-Heerke Lourens, eigenaar Fifty-Fifty Tolbert overleden

Tolbert – Winkeleigenaar Anne-Heerke Lourens van de kledingzaak Fifty-Fifty in Tolbert is in de nacht van 26 op 27 december overleden. Een grote schok voor zijn echtgenote Corry, de familie, nabestaanden, dorpsgenoten en collega-ondernemers.

Een hartoperatie is hem fataal geworden, meldt Jan Huzen van Steungroep Boeren & Burgers, een Facebookgroep waar Anne-Heerke contact mee had. Ook Dagblad van het Noorden bracht het overlijden zondagmiddag naar buiten in een artikel.

Al ruim 25 jaar runde hij samen met zijn echtgenote Corry de kleding speciaalzaak aan de Hoofdstraat in Tolbert. De meeste mensen zullen Anne herinneren als een hard werkende en zeer vriendelijke ondernemer.

Fifty-Fifty Tolbert stond altijd bekend door de ludieke acties. Zo speelden ze in oktober 2019 in op de boerenprostesten waarbij alle boeren die op de trekker naar de winkel kwamen een 2de spijkerbroek gratis mee kregen.

De redactie van InfoLeek wenst Corry, alle nabestaanden en mensen die Anne-Heerke gekend hebben veel sterkte de komende periode met dit grote verlies.

   
Back to top button