Fijne feestdagen en een gelukkig 2015 namens InfoLeek.nl

De redactie van InfoLeek.nl wenst haar bezoekers fijne feestdagen en een gelukkig 2015! Inmiddels is InfoLeek.nl, ‘De website met hét nieuws in en om Leek’ in bijna twee jaar tijd uitgegroeid tot de website voor en door Leeksters.

De bezoekersaantallen zitten nu op gemiddeld op 16.000 bezoekers per maand, en die aantallen groeien nog elke dag. De bekendheid van de website zelf en op social media wordt al groter, steeds meer mensen volgen InfoLeek.nl op Facebook en Twitter, en de website wordt door steeds meer mensen gevonden en aanbevolen.

In februari 2013 is InfoLeek.nl in een nieuw jasje gestoken door middel van een compleet nieuwe lay-out. Hier hebben wij erg veel positieve reacties van gekregen, en vinden het dus ook een geslaagde update.

We willen de fotografen en andere nieuwsleveranciers erg bedanken voor hun inzet in 2014 en wij hopen dat we in 2015 weer een beroep op hun kunnen doen. Ook volgend jaar zullen we er weer vol tegenaan gaan om hét nieuws uit Leek op InfoLeek.nl te publiceren.

Redactie InfoLeek.nl

 

   
Back to top button