Nieuwe vlag in top bij vv TLC

LEEK – Als u vandaag een bezoekje hebt gebracht aan sportpark Rodenburg dan bent u getuige geweest van een primeur! Vandaag hing voor de allereerste keer de nieuwe vv TLC vereniging vlag in top en stonden er 2 vv TLC beachflags voor de ingang van ‘Onze Kantine’.

Het leuke van deze vlag is dat het ontwerp door eigen verenigingsmensen is gemaakt. Het vv TLC logo is zoals bekend gemaakt door Carel Jan Sonnevelt en het ontwerp van beide vlaggen door Marcel Dussel en Geert Spaan. De vlaggen zijn gemaakt door Vlaggen Industrie Groningen gevestigd op het Leeksterhout in Leek ( www.vig.nl ). Gezien de positieve reacties van de bezoekers zijn deze vlaggen weer een stukje uitstraling voor onze vereniging

Het is de bedoeling dat de vlag tijdens de wedstrijddagen in de mast hangt en de beachflags, deze zijn mobiel, kunnen overal op het terrein geplaatst worden. Tijdens toernooien zullen de beachflags bij de ingang van ons sportpark komen te staan en daar zijn 2 grondankers geplaatst. Ook op diverse markten of andere evenementen zullen de beachflags de blikvanger van vv TLC zijn.

Back to top button