Q-Music komt naar Tolbert tijdens ‘Het Foute Feest’

TOLBERT – Op zaterdagavond 7 december a.s. wordt in Tolbert, in het weekend van “Kerstdorp Tolbert” het Foute Feest gehouden in de Nieuwe Postwagen. 

Je altijd al eens willen verkleden als Superman, Borat,  hippie, over de top Glitter & Glamour, Winnie de Poeh of Sugerlee Hooper?! Dit is je kans! ‘Het Foute Feest’ staat geheel in het teken van FOUT, van foute muziek tot de meest foute kleding (niet verplicht overigens). Het Foute Uur Live van Q-Music kan hier uiteraard niet ontbreken. Q-Music DJ Timon Jacobs komt naar Tolbert om een uur lang de meest foute platen te draaien. Tevens worden er tijdens het foute uur live Q-Music goodies weggegeven.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan in Tolbert bij de Postwagen en FiftyFifty, in Leek bij de Rodenburghal, Shoeby, CD Shop Easy en Primera, evenals online op www.feestintolbert.nl.  Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 7 euro, of aan de deur voor 8 euro.

‘Het Foute Feest’ op 7 december vanaf 21.00 uur in de Postwagen te Tolbert. Info: www.volksvermakentolbert.nl & www.feestintolbert.nl

Back to top button