Teenage-disco in Punt 1

LEEK – Zaterdag 30 november is er speciaal voor jongeren uit groep 7 en 8 een Teenage-disco in jongerencentrum Punt 1 te Leek. DJ Nick van Putten draait de vetste platen en geeft regelmatig leuke prijzen weg. 

De disco is van 20.00 tot 22.00 uur en de entree is gratis, inclusief onbeperkt ranja.

Bij de bar kan fris, chips of snoep besteld worden, neem dus klein geld mee om af te rekenen. Er is deze keer een speciale make-up hoek met visagiste om je op te maken en je haar goed te doen. Je kunt op de foto gezet worden en met je emailadres de foto ontvangen voor je eigen facebook.

 

Voor jongeren die jarig zijn is het misschien wel leuk om een feestje te houden!

Je kunt zo je hele klas uitnodigen en hoeft niet te reserveren. Het is gratis entree en er is ruimte genoeg in onze theaterzaal.

 

Locatie: Jongerencentrum Punt 1

Rodenburg 1b te Leek

Tel: 0594-517877    www.deoudeulo.nl

Back to top button