‘Minister van Administratie & Financiën’ in het Westerkwartier: BK solutions zoekt Assistent Accountant

Leek/Tolbert – Er is een nieuwe vacature in het Westerkwartier voor mensen die administratief onderlegd zijn. Advieskantoor BK solutions (administratie- en personeelsdiensten) zoekt wegens aanhoudende groei een ambitieuze Assistent Accountant.

“We willen mensen helpen met meer plezier in ondernemen”, aldus mede-eigenaar Jan C. Klijn over de missie van zijn bedrijf. “We staan op waar anderen aftreden. Als een administratiebrigade komen we in actie. Actiebereidheid voor anderen is belangrijk voor onze administrateurs en adviseurs.”

Hij refereert naar de val van het kabinet en de harde Belastingdienst die niet luisterde. “Wij zijn actief in een dynamische omgeving die steeds verder digitaliseert en automatiseert. In een innoverende wereld willen we oog houden voor het persoonlijke contact met de klant.”

“Want klanten zijn gewoon mensen, zoals jij en ik. Dus is bij ons de méns koning. En omdat er steeds meer koningen bij ons aankloppen, zoeken we een serieuze versterking.” Daarom heeft het bedrijf een vacature opengesteld voor een ‘minister van Administratie & Financiën’.

BK solutions, of voluit Brandsma Klijn solutions, neemt graag een extra Assistent Accountant aan. “Iemand die behoefte heeft aan minder kaders, meer zelfstandig klantcontact en een divers takenpakket.” Geïnteresseerden kunnen online de vacature bekijken en contact opnemen.

Foto: ‘BK solutions, de Administratiebrigade’, door Deborah Roffel.

Back to top button