Start bouw nieuwbouwproject De Boomgaard in Leek

LEEK – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek viert op vrijdag 22 november om 15.00 uur de start van de bouw van het woningbouwproject De Boomgaard in Leek. Wethouder Haseloop zal dit moment markeren door de officiële eerste paal van dit project te heien.

Projectontwikkeling en Bouwbedrijf Heutink uit Genemuiden heeft het plan opgesteld. Heutink realiseert het project De Boomgaard op een fantastische plek in Oostindie, de nieuwste woonwijk van Leek. Het hele project omvat 8 rijwoningen aan de Kersenboom en 14 twee onder een kapwoningen aan de Es. De bouw van de eerste fase van 8 woningen start nu. Deze hebben een koopsom van € 157.000,- VON. De twee onder een kap-woningen zijn in twee typen beschikbaar vanaf € 199.000,- VON. De verkoop van de woningen verloopt voorspoedig. Er zijn nog slechts enkele woningen te koop.

Het ontwerp is van de hand van Jaap Hoekstra architectuur & stedenbouw, die gekozen heeft voor een aansprekende architectuur. De ruime rijwoningen hebben een beukmaat van maar liefst 6,0 meter breed. Kenmerkend zijn de hoge ramen. Hierdoor heeft de koper prachtig zicht op het tegenoverliggend groen. De hoge ramen zorgen er tevens voor dat het daglicht overvloedig kan binnenkomen. Een prachtige woning op een mooie plek: heerlijk licht en ruim.

In het project De Boomgaard staat de inbreng van de kopers centraal. Variatie en keuzevrijheid is hier het motto. De woonkamer aan de tuinzijde of toch liever aan de straatzijde? Een woonkeuken, een kookeiland of een inloopkast? De koper kan zonder extra kosten kiezen uit talrijke indelings- mogelijkheden. Daarnaast worden er veel uitbreidingsopties aangeboden.

Documentatie van het project is verkrijgbaar bij Bruining en De Reus makelaars in Leek of bij Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen. Meer informatie over de woningen is ook te vinden op de projectwebsite www.deboomgaardleek.nl.

Back to top button