Sterk diverse lijst van Sterk Westerkwartier

Westerkwartier – “Van Aduard tot Nuis-Niebert, van Opende tot Oldekerk, van Noordhorn tot Leek, van Marum tot Zuidhorn we vinden het allemaal op de sterke lijst van Sterk Westerkwartier”, aldus Harry Stomphorst.

“Van ondernemer tot pensioenadviseur, van lerares tot kippenboer, van jurist tot hypotheekadviseur, van Tiny House tot IJslandse Paarden, van Marathon-lopers tot bier- en wijndrinkers uit het Westerkwartier het staat allemaal op onze mooie diverse lijst”, zegt een trotse duo-leisttrekker Anneke Laan!

Een willekeurig overzicht van wat mensen op onze lijst met hun inzet voor de verkiezingen:

Richard Vermeulen, Leek, lijst 7 plaats 23 en lijstduwer
“Sterk voor flora en fauna: We zijn trots op onze mooie groene gemeente. Het welzijn van onze dieren gaat ons ook zeker aan het hart en daarom maken wij ons samen sterk voor het wel en wee van onze flora en faune in het Westerkwartier”

Anneke Laan, Leek, Lijst 7 nummer 2 en duo-lijsttrekker
“Sterk voor Jeugd: De bron van onze toekomst is natuurlijk de jeugd van nu. Wij bieden ze op verschillende manieren de kans om zich te ontwikkelen, daar blijven wij ons samen sterk voor maken.”

Aljo Buiter, Zuidhorn, Lijst 7 nummer 6
“Samen Sterk voor een veiliger Westerkwartier: Burgernet en Whatsapp inzetten voor veiligheid in huis en op bedrijventerreinen. Veiligheid en veilig gevoel: Cameratoezicht in openbare ruimten. Samen maken we het Westerkwartier nog veiliger en sterker!”

Linda Aalders, De Wilp, Lijst 7 nummer 14
“Sterk voor Onderwijs: Wij willen ervoor zorgen dat d.m.v. samenwerkingsscholen het onderwijs in kleinere dorpen behouden blijft. Daar maken wij ons samen sterk voor.”

Jop Overgaauw, Tolbert, Lijst 7 nummer 7
“Sterk voor Natuur en Duurzaamheid: Bij het zonnepark in Leek aan de A7 zijn maar liefst 53.000 zonnepanelen geplaatst op bruikbare landbouwgrond. Onbegrijpelijk, de daken op het naastgelegen industriepark zijn nauwelijks belegt. Wij maken ons samen sterk voor kleinschalige windmolens en zon op dak ter behoud van ons landschap.”

   
Back to top button