Afsluiting brug en wegwerkzaamheden Hoendiep Zuidzijde

Enumatil- Eind oktober zijn de werkzaamheden aan Hoendiep Zuidzijde van start gegaan. Maandag 1 februari is het brugdek van de houten brug over het Lettelberterdiep tijdelijk verwijderd.

Hierdoor moet u gedurende twee weken een alternatieve route nemen. Het brugdek wordt tijdelijk verwijderd zodat per boot grond aangevoerd kan worden. De grond wordt gebruikt om de kade te versterken.

Brug volledig afgesloten
Tijdens deze werkzaamheden is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van deze brug. Op dit moment geldt vanwege het kadewerk een afsluiting van Hoendiep Zuidzijde voor al het doorgaande fietsverkeer en wandelaars. De woningen aan het Hoendiep zijn te bereiken via de brug bij de Kerkeweg. Door middel van borden aan de westkant vanuit Enumatil, de zuidkant vanaf het begin Lettelberterdijk vanaf Mienscheer en de oostkant bij de brug Kerkeweg wordt aangegeven dat de doorgaande route gestremd is.

Ook wordt aangegeven dat het middelste deel van de brug over het Lettelberterdiep verwijderd is. De brug is van maandag 1 februari tot vrijdag 12 februari afgesloten. De direct omwonenden zijn via een brief geïnformeerd.

   
Back to top button