Vliegtuigje neergestort in weiland bij Kornhorn 1 persoon overleden (Video)

Kornhorn – Update 17.05 uur: De politie heeft laten weten dat er 1 persoon in het vliegtuig zat en bij het ongeval om het leven is gekomen.

Zaterdagmiddag omstreeks 15.10 uur zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een luchtvaartongeval in Kornhorn. Vele hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulance en traumahelikopter zijn aanwezig.

Ter plaatse is een vliegtuigje neergestort in een weiland bij een boerderij aan de Noordwijkerweg. In het weiland en op het naastgelegen fietspad liggen meerdere brokstukken. Het ongeval gebeurde rond 15:10 uur. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Ook is nog onbekend hoeveel personen in het toestel zaten. Aldus de Leeuwarder Courant is het vliegtuig eerder vanmiddag opgestegen vanaf vliegveld Drachten.


Foto’s/Video: Jordi Haverdings & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

   .
Back to top button