Aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikkingen worden deze week verzonden

Westerkwartier – In de laatste week van februari verstuurt de gemeente Westerkwartier de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking (Waardering Onroerende Zaken).

Heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid.nl, dan ontvangt u de aanslag in de Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u zich niet aangemeld, dan ontvangt u de aanslag per post.

Taxatieverslag
Het taxatieverslag waarin de WOZ-waarde van uw woning staat vermeld, wordt naar MijnOverheid verstuurd. Als de aanslag op uw naam staat, kunt u het taxatieverslag op MijnOverheid.nl inzien onder het tabblad ‘Persoonlijke Gegevens > Wonen’. U hoeft hiervoor geen vinkje bij de gemeente te zetten. U kunt het taxatieverslag ook opvragen door een mail te sturen naar WOZ[email protected].

Automatische incasso
U kunt de gemeentelijke belastingen betalen via een automatische incasso. Dit heet een machtiging. U geeft de gemeente dan toestemming de belasting in termijnen van uw rekening af te schrijven. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.westerkwartier.nl/incasso.

Vragen/informatie
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14-0594 of per mail. Voor vragen over:

Kijk voor meer informatie op www.westerkwartier.nl/belastingen.

Back to top button