Opmerkelijke diefstal in Leek: bedrijfsbus in 2 nachten leeggeroofd en gestolen

Leek – In de nacht van zondag op maandag 22 februari is er aan de Waezenburglaan in Leek een bestelbus van Postma Installatieservice duurzame aansluitingen gestolen. Het gaat om een grijze Fiat Ducato met het kenteken V-412-ND.

De bus stond op een oprit aan de Weazenburglaan geparkeerd. Een nacht eerder is er gereedschap ontfermt uit de bedrijfsbus. De eigenaar van de bus tast nog in het duister over hoe de dieven de bus hebben mee kunnen nemen. Er is aangifte van diefstal gedaan bij de politie. Mocht u de bus hebben zien rijden of heeft u andere bruikbare tips? Dan kunt u het bedrijf bereiken via het nummer 06-37425382. Ook kunt u een bericht sturen via de Facebook pagina.

Afgelopen nacht is onze Fiat Ducato met het kenteken V-412-ND gestolen aan de Waezenburglaan in Leek. Mocht iemand iets…

Geplaatst door Postma Installatieservice duurzame aansluitingen op Maandag 22 februari 2021

Back to top button