Sportcentrum Leek introduceert gezellig nieuw muziekfeest in Leek!

LEEK – Voor veel mensen is de Après-ski het hoogtepunt van de wintersportvakantie. Dankzij het Lawinefest hoef je je nu niet eerst van een zwarte piste te storten, maar mag je gewoon meteen door naar het feest!

Sportcentrum Leek introduceert  in samenwerking met De Feest Dokter een gloednieuw muziek evenement met de Après-ski nummer van nu! Het Lawinefest wordt op zaterdag 11 maart 2017 georganiseerd, een avond vol plezier, feest en entertainment, verzorgd door een vijftal optredens van verschillende feest artiesten en DJ’s, waaronder Q-Music en het Feestteam!

Q-Music Het Foute Feest
Dansen en feesten op de allergrootste foute hits, waar we stiekem allemaal enorm van kunnen genieten! De organisatie heeft de beste feest artiesten uitgenodigd om van het Lawinefest een uniek feest te maken. Zo komt Q-Music langs met het meeste bekende uur van de dag: Het Foute Uur. De perfecte start van de dag op je radio, nu ook aanwezig op events. Het Foute Uur van Q-music is de gangmaker op elk evenement! De award: ‘De beste feestact van Nederland’, wordt al een aantal jaar op rij uitgereikt aan duo Stan en Frank, die als ‘het Feestteam’ sinds 1999 zorgen voor een glimlach op het gezicht van vele feestgangers!

Uniek evenement
En dat zijn niet de enige toppers deze avond! DJ Jerome, een allround DJ, die bekend is van zijn dikke hit ‘Sex met die kale’, en gegarandeerd staat voor een geweldige party komt het dak eraf blazen in maart! De Beatcrooks combineren bekende melodieën en uplifting sounds met vette beats. Herkenbare Top 40 en feest hits worden door deze feestcriminelen geremixt naar hun eigen pompende sound. En last but definitely not least, na 6 jaar is het ons gelukt: Johnny 7 is terug!! Vorig jaar is deze DJ weer begonnen met het produceren en draaien, toen hij het DJen na jaren van rust toch enorm begon te missen. Johnny 7, die al sinds 1994 menig event tot een geweldig feest maakt, staat bekend om zijn hardcore muziek in verschillende stylen, die recht uit zijn hart komt. Hij zal het Lawinefest knallend afsluiten!

Voorverkoop tot 10 februari met korting
Het Lawinefest vindt plaats op zaterdag 11 maart vanaf 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom om met elkaar te genieten van een gigantisch en gezellig dansfeest met de leukste Après-ski hits, die je zeker niet mag missen. Kaarten zijn tot 10 februari te koop voor maar €7,50. Daarna zijn de kaarten te krijgen voor €10 euro. Wees er snel bij, voordat dit unieke muziekfeest uitverkocht is!

   
Back to top button